Kauniit ja kestävät liukuovikaapistot | Turku

Ota yhteyttä

Lupin Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa liukuovikaapistoja koko Turun talousalueella sekä tarvittaessa kauempanakin. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla ammattitaidollamme kaikenlaisissa kaapistotarpeissa ja autamme löytämään sopivimman säilytysratkaisun niin kotiin kuin kesämökillekin.

Liukuovikaapisto on näyttävä ja pitkäikäinen säilytysratkaisu, joka sopii niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin. Liukuovet mahdollistavat tehokkaan tilankäytön ja erilaisilla pintaratkaisuilla kaapistosta saadaan luotua tyylikäs sisustuselementti. Olipa kyseessä eteinen tai makuuhuone, liukuovikaapisto tarjoaa siistiä ja tyylikästä säilytystilaa ahtaisiinkin paikkoihin.

Liukuovi-ikoni

Liukuovikaapistot mittojen mukaan

Toteutamme liukuovikaapistot aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Autamme asiakasta valitsemaan sopivat pintamateriaalit ja tulemme paikan päälle mittaamaan kaapin paikan. Tämän jälkeen valmistamme liukuovikaapiston halutuista materiaalista tarkalleen mittojen mukaisesti. Näin varmistamme, että saat varmasti juuri oikean kokoisen liukuovikaapiston.

Lopuksi tulemme asentamaan liukuovikaapiston tukevasti paikoilleen aina hyllyjä, tankoja ja muita lisäosia myöten, minkä jälkeen asiakkaamme pääsee nauttimaan kauniista säilytyskokonaisuudesta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!